Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Слуга Народу" ініціює позачергову сесію Харківської облради — Роман Семенуха

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today

Про це повідомив заступник голови ХОДА, депутат Харківської облради Роман Семенуха.

"НАБУ вручило підозру голові Харківської облради. Головою фракції "Слуга Народу" у Харківській облраді Ігорем Захарченком ініційовано позачергове засідання фракції сьогодні", — повідомив Семенуха.

Фракція збереться о 16:00 у жовтому залі обладміністрації. На порядку денному одне питання — виключення Артура Товмасяна з фракції "Слуги Народу". Також буде прийматися рішення про ініціювання скликання позачергової сесії Харківської обласної ради.

Як писав KHARKIV Today, 4 серпня слідчі Національного антикорупційного бюро вручили підозру голові Харківської обласної ради Артуру Товмасяну. Його підозрюють у вимаганні хабара.

Нагадаємо, 2 липня Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили заступника голови Харківської облради і його спільника — адвоката під час отримання 1 мільйона 50 тисяч гривень хабара. За даними слідства, хабар вимагали від директора комунального підприємства за те, щоб той залишився на посаді.

Наступного дня у НАБУ заявили, що процесуального статусу у голови Харківської облради Артура Товмасяна немає, інформацію про його причетність до вимагання перевіряють. Слідчих дій з Артуром Товмасяном на той момент не проводили.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.