Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Потерпілий від Кернеса претендує на його крісло

 Фото: Facebook / Сергей Ряполов
Сергій Ряполов заявив, що готовий йти у мери від партії Блок Світличної "Разом".

До виборів мера Харкова залишилося 48 днів.

12 вересня про наміри взяти участь у мерських перегонах повідомив активіст євромайдану — Сергій Ряполов. За даними слідства, у січні 2014 року тоді ще мер Харкова Геннадій Кернес і його охоронці викрали Сергія Ряполова і Олександра Кутяніна. У цій справі триває суд, Геннадія Кернеса і його охоронців звинувачують у викраденні, тортурах і погрозі вбивством.

"Я готовий балотуватися від блоку Світличної "Разом" у мери міста Харкова проти Добкіна і Терехова", — написав Сергій Ряполов на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Зеленського відмовилася від участі у виборах мера Харкова

Нагадаємо, захисники п'ятого мера Харкова наполягають на його реабілітації у справі про тортури. Наступне засідання у цій справі відбудеться 24 вересня.

Як писав KHARKIV Today, 11 вересня у Харкові стартував виборчий процес. Відомо про наміри балотуватися у мери міста секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, ексмера Харкова Михайла Добкіна, колишнього депутата Харківської міськради Дмитра Мариніна. Також називає себе єдиним кандидатом від демократичних сил голова харківського "Нацкорпусу" Костянтин Немічев. З переговорного процесу щодо єдиного кандидата вийшла "Європейська солідарність". Від партії Петра Порошенка балотуватиметься депутат Харківської облради Олександр Скорик. Про свої амбіції заявляли депутати міськради Аліна Мустафаєва ("Слуга Народу") і Анатолій Родзинський ("Опозиційна платформа — за життя"). Поки під питанням участь народних депутатів Олександра Фельдмана і Юлії Світличної. Партії "Слуга Народу" "Голос" і "Демократична сокира" не планують висувати своїх кандидатів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.