Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На окупованій частині Харківщині за російським паспортом відправили віп-гауляйтера

Максим Губин. Скрин видео
Документи на зміну громадянства приніс "голова" Купʼянського району Максим Губін.

Пункти прийому документів на російське громадянство загарбники відкрили вже у двох містах Харківської області.

Посіпаки окупантів говорять, що охочих отримати російський паспорт серед мешканців окупованої Харківщини — багато, однак жодних цифр не називають. При цьому відправляють до пункту прийому документів на російське громадянство віп-агітатора. Це вказує на те, що ситуація зі "зросійщенням" захоплених територій жалюгідна. Російські пропагандисти зняли відео, як голова "військово-цивільної адміністрації Купʼянського району" Максим Губін приніс документи на російський паспорт. 

Чому до пункту прийому документів на російське громадянство не прийшов гауляйтер окупованої частини Харківщини Віталій Ганчев — питання. Зазначимо, до отримання "посади" колишній міліціонер із Харківської області жив у Луганську та працював у структурах міліції "ЛНР". 

Загарбники тепер приймають документи на російські паспорти не тільки в Купʼянську, а і у Вовчанську.  Їхні посіпаки розповідають, що спочатку у таких пунктах давали консультації, а зараз люди приносять документи на отримання російського громадянства, час очікування стандартний — до трьох місяців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканка окупованого міста на Харківщині сумувала за СРСР і пішла за російським паспортом

Як писав KHARKIV Today, спочатку гауляйтер Куп'янського району Максим Губін з подачі Ганчева очолював селище Козача Лопань, а вже потім отримав підвищення. 

Нагадаємо, окупанти обіцяли, що мешканці захопленої частини Харківщини отримуватимуть російські паспорти у серпні.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.