Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський нардеп більше не представляє Зеленського у парламенті

Фото: Офіс Президента.
Федор Вениславский. Фото: Офис Президента.
Президент зняв з посади Федора Веніславського.

Народний депутат Федір Веніславський залишив посаду представника президента у Верховній Раді.

Відповідний указ Володимир Зеленський підписав 7 грудня.

Веніславський обрався до парламенту у 2019 році від партії "Слуга народу". Раніше працював в Харківському юридичному університеті, спеціалізувався на конституційному праві. У парламенті увійшов до комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. З червня 2019 року до вересня 2022-го Веніславський був представником Зеленського в Конституційному суді України, потім був призначений його представником у Раді. 

Останнім часом Федір Веніславський критикував висловлювання своєї колеги Мар'яни Безуглої.

"Я вважаю, що висловлювання в умовах війни може мати вкрай негативні наслідки, тим паче з огляду на ті чутливі питання для безпеки та оборони держави, які розглядає комітет. Тому я вважаю, що така діяльність, така поведінка пані Безуглої є неприпустимою. Тому її перебування в комітеті може становити реальну загрозу національній безпеці", — заявив він в ефірі радіо NV.

Крім того, дніми Веніславський повідомив, що в Україні готують законопроєкт, який передбачає вручення повісток електронною поштою та рекомендованим листом.

Тим часом інший харківський нардеп Олександр Куницький поїхав за кордон і не повернувся. Парламентар мав паспорт Ізраїля

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.