Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківським школярам роздають іменні цукерки від Ігоря Терехова

Фото: соцмережі.
Аналогічні подарунки на новорічні свята започаткував четвертий мер Харкова Геннадій Кернес.

Напередодні новорічних свят харківським дітям роздають солодкі подарунки з надписом на коробці "Ігор Терехов".

Для цього дітям або їхнім батькам треба прийти особисто до школи і отримати коробки з цукерками. На кожній упаковці за багаторічною традицією є ім'я очільника міста, на цей раз Ігоря Терехова, але немає приналежності до партії — "Блок Кернеса — Успішний Харків". Натомість є надпис "Харків — місто супергероїв! З Новим роком!" Солодкі подарунки видають усім школярам, навіть 11-класникам, які фізично перебувають у місті. Це цукерки виробництва фабрики "Харків'янка". 

Мешканці міста масово пишуть у соцмережах про подарунки від мера. Комусь ця ідея здається недоречною.

"Так, я не хочу, щоб моя дитина знала прізвища якихось місцевих політиків чи службовців. І взагалі будь-яка харківська дитина. А ще більше я не хочу, щоб це все робилося примусово та ще й моїм коштом — так, я наповнюю міський бюджет і прямо податками і опосередковано через гроші, що витрачаю в місті. І я сприймаю це як шахрайство — в мене взяли кошти і використали їх на узурпацію влади. І якби на тих коробках було написано просто про Харків та його незламність чи його героїв, то я б і не писав про це", — написав Олесь Штефчук.

1
Такі цукерки видають дітям у школах. Фото: О. Штефчук.

Чиїм коштом оплачені солодкі подарунки, невідомо. Учителі просять батьків поспішати і забрати цукерки до кінця тижня.

Нагадаємо, харківські школи не працюють, діти навчаються онлайн. У деяких школах для проведення уроків приходять вчителі. 

Нагадаємо, щороку новорічні набори з цукерками видавали у школах Харкова. Навіть у 2020 році, напередодні смерті Геннадія Кернеса, на коробках були прізвища Геннадія Кернеса та Ігоря Терехова.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.