Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківського нардепа виключили з об'єднання Разумкова після голосування за канабіс

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Олександр Бакумов підтвердив інформацію про виключення.

Народний депутат Олександр Бакумов більше не є членом міжфракційного об'єднання "Розумна політика".

Голосування у Верховнй Раді за законопроєкт про легалізацію медичного канабісу стало приводом для його виключення Бакумова з об'єднання, яке майже два роки тому створив колишній керівник парламенту Дмитро Разумков.

Олександр Бакумов підтвердив цю інформацію KHARKIV Today і сказав, що йому повідомили про це рішення одразу після голосування за легалізацію канабусу. 13 липня у Верховній Раді легалізацію канабісу не підтримали об'єднання Разумкова, "Батьківщина" Юлії Тимошенко і кілька членів колишньої забороненої фракції ОПЗЖ.

Тепер у групі Разумкова залишився один харківський нардеп, Дмитро Микиша. Нагадаємо, у листопаді 2021 року колишній голова Верховної Ради народний депутат Дмитро Разумков створив міжфракційне об'єднання "Розумна політика" з 22-х народних обранців, до якого увійшли двоє харківських народних депутатів від партії "Слуга Народу" — Дмитро Микиша і Олександр Бакумов.

У липні 2022 року Олександр Бакумов очолив спецкомісію Верховної Ради з розслідування воєнних злочинів Росії, яка займається імплементацією принципів і норм міжнародного гуманітарного та міжнародного кримінального права. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.