Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Із ХОВА звільняється директор департаменту соціального захисту

Фото: KHARKIV Today.
Фото: KHARKIV Today
Юрій Шпарага написав заяву через тиждень після погроз розформувати департамент.

Директор департаменту соціального захисту населення Харківської обласної військової адміністрації йде з посади.

Він написав заяву про звільнення "за згодою сторін" і виконуватиме обов'язки до сьомого квітня.

"Департамент залишається, я йду", - сказав Шпарага в коментарі KHARKIV Today,

Говорити про причини звільнення чиновник не став, але зауважив, що за тиждень, який минув після погроз заступника голови ХОВА Віти Ковальської про розформування департамента, із ним ніхто не говорив.

У пресслужбі ХОВА повідомили, що виконувати обов’язки директора Департаменту соціального захисту населення ХОВА після звільнення Юрія Шпараги буде його перший заступник Тетяна Печура.

Нагадаємо, директор департаменту соціального захисту населення Харківської обласної військової адміністрації Юрій Шпарага вдень 24 березня повідомив про те, що його підрозділ можуть ліквідувати, про таке в усній формі повідомила Віта Ковальська. Про причини чиновниця не сказала. У пресслужбі ХОВА тоді надали коментар, згідно з яким намірів скорочувати важливий під час війни департамент не було, йшлося начебто про зміну конфігурації.

Нагадаємо, Юрій Шпарага очолив департамент соцзахисту влітку 2018 року, працював за часів п'ятьох голів ХОДА. Департамент займається переселенцями, підтримкою учасників АТО, ООС, російсько-української війни, евакуацією людей уразливих категорій з деокупованих територій.

Як писав KHARKIV Today, нещодавно у кількох департаментах ХОВА з'явилися нові керівники: в.о. директора департамента капітального будівництва вдруге стала колишня очільниця архітектурно-будівельної інспекції Євгенія Іванська, департамент АПК очолив Андрій Дорожко, директора департаменту економіки і міжнародних відносин Петра Лашина звільнили.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.