Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Департамент капітального будівництва ХОВА вдруге очолила екскерівниця харківської ДАБІ

Фото: Facebook / Евгения Иванская
Євгенія Іванська виконує обов'язки директора департамента капбудівництва.

Після звільнення Сергія Жукова з посади директора департамента капітального будівництва ХОВА його очолила колишня заступниця Євгенія Іванська.

Іванська виконує обов'язки керівника департамента, підтвердили у ХОВА. На офіційному сайті інформація застаріла.

Сергія Жукова звільнили на початку лютого 2023 року. Це виданню "Думка" підтвердив голова ХОВА Олег Синєгубов: "З певними людьми ми готові працювати й далі, деякі люди відверто втомилися і хочуть щось змінити у житті, і їх можна зрозуміти. Усі звільнення відбуваються за згодою сторін. Так, дійсно, ми будемо шукати, уже кілька кандидатур є на їх заміну. Я скажу, це не останні звільнення в нас у адміністрації, які будуть найближчим часом".

Саме Євгенія Іванська, за даними Харківського антикорупційного центру, підписувала договори з ТОВ “Палмаз Груп” (назва якої, ймовірно, походить від скорочення прізвищ Пальчонков та Мазалов) щодо аварійно-відновлювальних робіт на території області загальною вартістю 14 млн грн.

"Євгенія Іванська працювала разом з Пальчонковим у ДАБІ. Пальчонков був заступником Іванської і посів її посаду, коли чиновницю відсторонили зі скандалом", - пише ХАЦ.

За інформацією антикорупцінерів, Дмитро Пальчонков – це чоловік сестри колишнього нардепа від проросійської ОПЗЖ Ігоря Абрамовича, який також працював у ДАБІ.

Як писав KHARKIV Today, у лютому 2020 року директорку департаменту ДАБІ в Харківській області Євгенію Іванську усували від роботи через численні скарги. Відносно чиновниці відкрили дисциплінарне провадження. 13 березня 2020 року Кабмін схвалив проекти постанови про ліквідацію Державної архітектурно-будівельної інспекції та створення замість неї окремих органів, між якими будуть розподілені її функції.

Коли головою ХОДА був Олексій Кучер, Іванську призначили на посаду директора Департаменту капітального будівництва Харківської ОДА, де вона пропрацювала сім місяців.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.