Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У ХОВА хочуть щось зробити з департаментом соціального захисту

Фото: KHARKIV Today.
Фото: KHARKIV Today
Юрій Шпарага керує департаментом соцзахисту майже вісім років.

У ХОВА підтвердили наміри щодо зміни стрктури департаменту, який займається переселенцями і соціальними послугами. 

Директор департаменту соціального захисту населення Харківської обласної військової адміністрації Юрій Шпарага вдень 24 березня повідомив про те, що його підрозділ можуть ліквідувати. 

"Сьогодні заступник голови Харківської ОВА Віта Ковальська повідомила мене про прийняте нею рішення ліквідувати департамент соціального захисту населення", — написав Шпарага у соцмережах.

У коментарі KHARKIV Today багатолітній керівник департаменту повідомив, що заступниця Олега Синєгубова сказала про наміри щодо скорочення в усній формі, ніякого документу про це не було, причини також повідомлені не були.

У пресслужбі ХОВА надали коментар, згідно з яким намірів скорочувати важливий під час війни департамент немає. Але його конфігурація мсоже змінитися, про звільнення Юія Шпараги начебто не йдеться.

"Наразі розглядається кілька варіантів, що можуть покращити ефективність роботи, один із них — створити два структурних підрозділи соціального захисту, у зв'язку з тим, що перед Харківщиною постало ряд додаткових соціальних завдань. Жодного юридичного рішення щодо ліквідації чи розформування Департаменту соціального захисту населення ХОВА наразі не ухвалено", — надали коментар у пресслужбі.

Нагадаємо, Юрій Шпарага очолив департамент соцзахисту влітку 2018 року, працював за часів п'ятьох голів ХОДА. Департамент займається переселенцями, підтримкою учасників АТО, ООС, російсько-української війни, евакуацією людей уразливих категорій з деокупованих територій.

Як писав KHARKIV Today, нещодавно у кількох департаментах ХОВА з'явилися нові керівники: в.о. директора департамента капітального будівництва вдруге стала колишня очільниця архітектурно-будівельної інспекції Євгенія Іванська, департамент АПК очолив Андрій Дорожко, директора департаменту економіки і міжнародних відносин Петра Лашина звільнили.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.