Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Головна архітекторка Харкова виїхала на початку війни і не повернулася

Фото: redpost.com.ua.
Тетяна Поліванова у перші дні війни поїхала до Італії.

Директорка департаменту містобудування та архітектури за рік не повернулася в Україну. 

Директорка Департаменту містобудування та архітектури Харківської міської ради, головна архітекторка міста Тетяна Поліванова залишається за кордоном. Інформацію про це підтвердив міський голова. Чи залишиться вона в команді Ігоря Терехова, поки що невідомо.

"Кожний зробив для себе вибір. Це її вибір. Вона кілька разів приїжджала до Харкова, з нею ще будемо розмовляти. Я вважаю, що головний архітектор Харкова в такий час має бути в місті. Вона виїхала, тому що була дуже налякана", - повідомив KHARKIV Todaу Ігор Терехов.

Тетяна Поліванова заступила на посаду головної архітекторки Харкова наприкінці січня 2018 року, вигравши конкурс. Вона замінила цій на посаді свого цивільного чоловіка, Сергія Чечельницького. 

Нагадаємо, 23 січня 2023 року РНБО ухвалила рішення про заборону виїзду чиновників за кордон. Перетинати межі України можна виключно зі службовою метою. Президент України Володимир Зеленський підписав відповідний указ про заборону.

На виконання рішення РНБО Кабінет міністрів схвалив постанову, яка забороняє на час війни виїзд чиновників за кордон без поважних причин. Як повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, народні депутати, урядовці, представники місцевої влади, прокурори, судді та багато інших посадовців можуть перетинати державний кордон на підставі службового відрядження. 

Посадові особи можуть виїжджати за кордон виключно з метою службового відрядження для вирішення питань, які необхідні саме Україні, повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

“Урядовці, народні депутати та інші посадовці, а також прокурори, судді, представники місцевого самоврядування можуть перетинати державний кордон України виключно з метою службового відрядження. Привілеїв немає. Зміни стосуються і жінок, і чоловіків”, — пояснив речник Держприкордонслужби.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.