Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Голову Харківської обласної ради виключили з фракції "Слуга Народу"

Рішення підтримали одноголосно.

Голова харківської обласної фракції "СН" Ігор Захарченко розпорядився про скликання позачергових зборів 3 серпня.

Члени обласної фракції "Слуга Народу" одноголосно виключили підозрюваного у вимаганні голову Харківської обласної ради Артура Товмасяна з фракції, повідомило KHARKIV Today джерело у фракції. Це сталося через годину після вручення Товмасяну підозри.

Засідання почалося о 16:00 і було ініційоване напередодні Ігорем Захарченком. Сьогодні заступник голови ХОДА, депутат обласної ради Роман Семенуха повідомив, що буде підніматися питання про скликання позачергової сесії Харківської облради.

Як писав KHARKIV Today, 4 серпня прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури за дорученням виконувача обов'язків генерального прокурора вручив підозру голові Харківської обласної ради Артуру Товмасяну про отримання хабара у розмірі 1,05 мільйона гривень.

За версією слідства, на початку 2021 року Товмасян зі своїм заступником вимагав та отримав 1,05 мільйона гривень хабара від керівника обласного підприємства за його незвільнення з посади. У тій же справі підозру вручили раніше заступнику голови Харківської облради і його спільникові — адвокату.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.