Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Голос" починає відкривати партійні офіси у громадах Харківської області

Фото: Facebook / Алексей Бабешко

Харківський обласний осередок партії "Голос" починає активні дії з розвитку партійної структури і залучення активних громадян та громадські організації до співпраці.

Відповідне рішення члени партії прийняли на обласній конференції територіальної організації партії.

"У нас досить амбітні плани. У рамках нової програми розвитку у найближчі два місяці плануємо відкрити три офіси. Пріоритетними для нас є осередки у громадах області. Там зараз відбуваються найважливіші процеси, пов'язані зі становленням громад. Перший офіс буде відкритий вже наступного тижня у Сахновщинській територіальній громаді. Там є потужна група активних молодих людей, які хочуть зробити суспільство краще, — сказав голова Харківської обласної організації "Голос" Олексій Бабешко, передає "АТН".

За словами Бабешка, "Голосу" цікаві питання розвитку громад за рахунок створення партисипативних бюджетів.

"У Харкові активно розвивається ця тема, але у громадах поки вона не отримала розвитку. Також нові центри будуть фокусуватися на громадському контролі бюджетних процесів у ОТГ. На жаль, жителі громад мало знають про свої права у цих питаннях, а іноді нечесні керівники користуються цим", — впевнені у "Голосі".

Офіси "Голосу" з'являться у форматі відкритих хабів, де кожен охочий зможе приєднатися і реалізувати свої ініціативи. Одне із завдань хабів — просвіта та максимальне залучення громадян до управління у своїх громадах.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.