Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Екскандидат у мери Харкова продовжує любити Росію

Александр Кондрусик. Иллюстрация: ХАЦ
Олександр Кондрусик, відомий як Сашко Псих, підтримує окупантів.

Олександр Кондрусик пише у соцмережах про Росію.

Екскандидат у мери Харкова виявився фанатом Російської Федерації, який працює на кремлівську пропаганду. Олександр Кондрусик, відомий як Сашко Псих, минулого року балотувався у мери, зараз почав активно підтримувати російських окупантів. Про це 13 травня повідомили  у "Харківському антикорупційному центрі".

"У своїх повідомленнях він пише про "велику і богом поціловану Росію". А обкладинкою для його профілю став прапор Радянського Союзу. До того ж, з посиланням на Кондрусика роблять тексти кілька пропагандистських ресурсів", — розповіли антикорупційники.

Скрин: ХАЦ
Скрін: ХАЦ
Скрин: ХАЦ
Скрин: ХАЦ
Скрин: ХАЦ
Скрін: ХАЦ

Увечері 24 вересня 2021 року Олександр Кондрусик приніс документи до міськвиборчкому як кандидат у мери Харкова. Раніше він писав у соцмережах, що планує балотуватися та назвав себе першим нетехнічним кандидатом. Олександр Кондрусик зробив заставу — майже 28 000 гривень і його офіційно зареєстрували кандидатом у мери Харкова. Увечері 11 жовтня Олександр Кондрусик подав заяву про відмову від участі у виборах до міськвиборчкому.

Після цього він став довіреною особою ще одного кандидата Віктора Величкова. Останній — 64-річний пенсіонер, власник компанії "Агропартнер", займається вирощуванням зернових та бобових культур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер-зрадник Куп'янська та гауляйтер із Козачої Лопані одягли георгіївські стрічки і вийшли на "парад""

Раніше Кондрусик у своїх блогах відстоював проросійські погляди та відповідні пропагандистські стереотипи: висловлювався на підтримку "традиційних сімейних цінностей на парадах 1 травня" замість "гнильних процесів" (про Марш рівності у Києві); критикував "русофобів", "марші фашистських посипак у Києві", події Революції гідності та євроатлантичні устремління України, а також закликав "просити вибачення у Донбасу" та підтримував розширення сфери застосування російської мови в Україні.

Єдиним політиком, якому симпатизував Кондрусик, був кум Путіна Віктор Медведчук.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.