Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Депутат, яка зайшла до Харківської міської ради замість Кернеса, складає мандат

Ілона Хачатурян достроково складає повноваження.

Із харківської міськради йде депутат від Блоку Кернеса "Успішний Харків".

Заяву про складання депутатського мандату написала Ілона Хачатурян. Її розглянуть на позачерговій сесії Харківської міської ради, яка відбудеться сьогодні.

Ілона Хачатурян стала депутатом Харківської міської ради 8 скликання від ПП "Блок Кернеса — успішний Харків". Вона зайняла місце Геннадія Кернеса, який у 2020 році був обраний Харківським міським головою і паралельно депутатом Харківської міської ради. Тоді Кернес, перебуваючи на лікуванні у Німеччині, відмовився від депутатського мандата.

Ілона Хачатурян - член постійної комісії Харківської міської ради з питань соціального захисту та охорони здоров’я., безпартійна.

Багато років Ілона Хачатурян працювала у бізнесструктурах, пов'язаних із колишнім міністром МВС Арсеном Аваковим та ексголовою Офісу Президента за часів Петра Порошенка Ігорем Райніним. Із травня 2014-го пішла до ХОДА, працювала у Департаменті економіки і міжнародних відносин. Згодом протягом майже семи років була заступником керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації. Із 2022 року працює у Харківській облраді.

Нагадаємо, на початку 2023 року за власним бажанням склав мандат депутата Харківської міської ради від партії "Блок Кернеса – Успішний Харків" колишній директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Володимир Чумаков. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.