Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Замість Кернеса до Харківської міськради увійде підлегла Кучера

Фото: Facebook / Илона Хачатурян
Харківський міський голова відмовився від депутатського мандата.

Місце Геннадія Кернеса в сесійній залі займе заступник керівника апарату Харківської ОДА Ілона Хачатурян.

7 листопада до Харківської міської територіальної виборчої комісії від Геннадія Кернеса надійшла заява "про відмову від депутатського мандата" Харківської міської ради. Його обрали депутатом від "Блоку Кернеса — "Успішний Харків" на виборах 25 жовтня. Про це повідомили на сайті Харківської міськради.

Згідно з Виборчим кодексом, якщо особа, обрана депутатом, подала заяву про відмову від депутатського мандата, то обраним визнають наступного за черговістю кандидата в депутати у відповідному територіальному або єдиному багатомандатному виборчому списку кандидатів.

Тож, обраним депутатом Харківської міськради стала 38-річна Ілона Хачатурян, заступник керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації —начальник управління забезпечення діяльності керівництва. Чиновниця працює в ХОДА з того часу, як її очолював Арсен Аваков (2005 - 2010 роки).

Ілона Хачатурян обиралася в депутати Харківської міськради від партії "Блок Кернеса — Успішний Харків", в списку займала дев'яте місце.

Нагадаємо, 7 листопада Харківська міська територіальна виборча комісія зареєструвала Геннадія Кернеса Харківським міським головою. Заяву він подав у електронному вигляді.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.