Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Депутат передумав балотуватися у мери Харкова

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today

Анатолій Родзинський вирішив підтримати іншого кандидата-самовисуванця.

Депутат Харківської міськради через два місяці передумав висуватися у мери Харкова. Каже, що міг би вийти на третє-четверте місце, але не висуватиме свою кандидатуру.

"Кілька місяців тому я заявив, що у жовтні буду обиратися мером Харкова. Моя мета робити все, щоб сьогоднішня злодійкувата міська влада вийняла руки з бюджету і ваших кишень. Щоб у Харкові змінилися пріоритети — замість фонтанів, міські гроші направлялися на реновацію і зменшення тепловтрат будинків, а значить ваших платіжок за тепло, безкоштовний електротранспорт і т.д. Соціологія, яку мені потайки надсилали штабісти основних кандидатів, показувала, що я можу зайняти впевнене четверте або навіть третє місце, набравши від 10 до 15 відсотків голосів у першому турі. Але сьогодні у мене немає доступу до зовнішньої реклами, телебачення і достатньої кількості грошей, щоб я зміг донести до вас свою програму і вийти до другого туру", — написав Родзинський у Фейсбук.

Він сподівається, що тепер "ссаной метлой" хтось інший вимете шахраїв і злодіїв. Свою підтримку Родзинський пообіцяв іншому зареєстрованому кандидату-самовисуванцю Михайлу Добкіну.

Нагадаємо, 14 липня Анатолій Родзинський під час шостої сесії Харківської міської ради восьмого скликання опублікував заяву  про наміри балотуватися на виборах у соцмережах.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.