Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Заступник Мілованова розповість харківським бізнесменам про доступні кредити

У Харкові пройде семінар для підприємців, на якому заступник міністра економіки Дмитро Романович презентує програму доступного кредитування.

20 лютого перший в Україні семінар для підприємців пройде в Харкові.

На практичний семінар запрошують бізнесменів. Заступник міністра економіки Дмитро Романович розповість про деталі програми "Доступні кредити 5-7-9%". Також підприємцям роз'яснять правила інвестиційного кредитування — вимоги і рекомендації банків. Учасники семінару матимуть можливість отримати доступ до навчально-консультаційних семінарів, тренінгів та курсів програми, повідомили в Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Семінар заплановано на четвер у Харківській торгово-промисловій палаті (Московський проспект, 122б) ), реєстрація учасників — з 09:30. Щоб безкоштовно потрапити на захід, потрібно заповнити  форму.  

Нагадаємо, 3 лютого в Україні стартувала програма "Доступні кредити 5-7-9%". Держава компенсує банкам з бюджету частину відсотків по кредитах, які вони видають для бізнесу. Тому ставки за цими кредитами нижчі за ринкові (зараз від 16 до 20%).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.