Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

За добу в ДТП в Харківській області загинули п'ятеро людей

Від травм померли водії, пасажири і пішохід.

ДТП сталися в Богодухівському, Балаклійському, Борівському та Дергачівському районах.

20 вересня в результаті аварій в Харківській області загинули п'ятеро людей. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Вночі в селі Івано-Шийчине (Богодухівський район) 30-річний водій "ВАЗ-2106" не впорався з керуванням і в'їхав у ставок. В результаті він загинув, 20-річний пасажир авто потрапив до лікарні.

Вранці сталася ще одна ДТП — біля села Гусарівка (Балаклійський район). 25-річний водій Ford вилетів в кювет. Вижити він не зміг, загинула також 25-річна дівчина-пасажир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерка загинула у ДТП в Харківській області

У Борівському районі в аварії загинув 73-річний чоловік, який вилетів в кювет. У Дергачівському — 39-річний пішохід. Його збила Skoda під керуванням 45-річного водія, він виявився на проїжджій частині, після чого на нього наїхав Mitsubishi. Чоловік загинув від отриманих травм.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 і ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.