Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

З підтвердженим коронавірусом в лікарнях Харківської області — 276 осіб

У Харківській області коронавірус зафіксований у 757 осіб, в тому числі у 188 медиків.

У Харківській області коронавірус зафіксований у 757 осіб, в тому числі у 188 медиків.

У нашому регіоні один хворий коронавірусом — на апараті ШВЛ і шість — на кисневій масці. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер.

"Серед людей, у яких підтверджено коронавірус,  276 госпіталізовані (з них в реанімації — 7 чоловік: 1 підключений до апарату ШВЛ, 6 — на кисневій підтримці (масці)). 364 людини з підтвердженим діагнозом на самоізоляції. З підозрою на коронавірус госпіталізовано 120 осіб , 32 — на самоізоляції", — написав Кучер в своїх соціальних мережах.

За інформацією голови Харківської ОДА, не змогли здолати коронавірус 73-річна харків'янка і 60-річний харків'янин, у них були супутні хвороби, зокрема, гіпертонія.

"Згідно з епідеміологічними розслідуванням, серед хворих —188 медиків", — додав він.

Кучер уточнив, що за весь період реєстрації в нашому регіоні зафіксовано 1 200 випадків підозри на коронавірус, за останню добу 56 нових. З них: 757 підозр підтвердили (94 особи одужали і 23 померли), 291 — спростували.

Нагадаємо, 14 травня в інфекційній лікарні від коронавірусу помер 60-річний Юрій Дурсанов, гроші на його лікування збирала дружина. Для зняття цитокинового шторму (гіпер-реакція імунної системи) йому щодня потрібно було п'ять флаконів препарату "Актемра", загальна вартість яких перевищувала 25 тисяч гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.