Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Всіх підозрюваних в захопленні автобуса біля Люботина відпустили додому

 Фото: Telegram / Андрей Билецкий
Суд відпустив 15 підозрюваних під домашній арешт.

Підозрюваним більше не інкримінують замах на вбивство.

Сьогодні, 24 листопада, Київський районний суд Харкова змінив запобіжний захід ще шістьом підозрюваним у захопленні автобуса недалеко від Люботина (Харківський район). Їх відправили під цілодобовий домашній арешт строком на два місяці. Випустити підозрюваних з СІЗО просила прокуратура.

"Дмитро Жидченко, Вадим Бурдов, Олександр Бондар, Євген Коваленко, Богдан Кіт і Дмитро Квітка сьогодні повернуться додому. Дуже радий за хлопців і за те, що на цього разу суди і прокуратура мали сміливість винести справедливі рішення. Це перемога здорового глузду над хворими фантазіями ОПЗЖ ", —  написав у своєму Telegram лідер руху "Азов" Андрій Білецький.

Нагадаємо, 23 листопада під домашній арешт вийшли із СІЗО шість затриманих після нападу на автобус. Один з них зробив пропозицію своїй дівчині після того, як вийшов із залу суду. 20 листопада під домашній арешт відправили трьох підозрюваних у нападі на автобус біля Люботина. Пом'якшити запобіжний захід затриманим просила прокуратура, оскільки їх більше не підозрюють у замаху на вбивство.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.