Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Всі школи одного з районів Харківської області відправили на "дистанційку"

З понеділка діти будуть навчатися онлайн.

У Лозівському районі вирішили відправити дітей на дистанційне навчання, а канікули продовжити. В районі хворіють 7 вчителів, один педагог помер.

З понеділка, 12 жовтня, всі школи Лозівської ОТГ підуть на дистанційне навчання. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні комісії з НС.

"З 12 по 26 жовтня школярі району перейдуть на дистанційне навчання. Починаючи з 26 жовтня, учні підуть на канікули, а вже з другого листопада знову повернуться до занять у своїх навчальних закладах", — заявив голова Лозівської РДА Андрій Зассеєв.

За інформацією начальниці управління освіти Лозівської міськради Вікторії Урванцевої, станом на 5 жовтня коронавірусом хворіли 7 вчителів і 14 школярів у районі, 12 класів знаходяться на дистанційному навчанні, повністю закритий Полтавський ліцей, де діагноз підтвердили у директора. Одна з вчительок в Краснопавлівці померла від супутнього захворювання.

На дистанційному навчанні учні району будуть тиждень: з 19 жовтня їх хочуть відправити на осінні канікули. Вони триватимуть до 2 листопада. Отже, діти відпочиватимуть два тижні замість одного.

В РДА це пояснюють так: вже з наступного тижня запрацюють дільничні виборчі комісії, більшість яких знаходиться на території навчальних закладів.

За даними на 6 жовтня, в Лозівському районі діагноз коронавірус був підтверджений у 226 осіб, 116 хворих перебувають на амбулаторному лікуванні, 17 — в стаціонарному відділенні № 2. За час епідемії 9 людей померли від COVID-19. Результати ПЛР-тесту 89 осіб ще чекають.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.