Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Волонтер з Харкова пропонує вшанувати пам'ять лікарів, чиє життя забрав COVID-19

Иллюстративное фото
"Промінь життя" може стати символом поваги до тих, хто його заслуговує, впевнена волонтер.

Свою ідею Наталія Попова назвала "думки вголос".

Харківський волонтер Наталія Попова, яка допомагає місту в боротьбі з коронавірусом, запропонувала встановити в пам'ять про всіх медиків, чиє життя забрав COVID-19, "Промінь життя". Про це волонтер повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Промінь життя", напевно так би я його назвала. Всього один промінь, але в пам'ять про всіх медиків, які віддали життя в боротьбі за нас. Ми втрачали лікарів вчора, сьогодні і завтра це станеться знову. Такі правила нового життя з COVID19", — написала Наталія Попова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За що Харків вдячний жахливому 2020-му року?

Волонтер запропонувала встановити "промінь", наприклад, на набережній або на одній з багатоповерхівок в центрі — "Щоб кожен вечір місто згадувало, що поки ми спимо, вони рятують життя пацієнтів".

"Не знаю чи захоче це місто і чи потрібно це йому ... це просто думки вголос. Це символ поваги до тих, хто дійсно її заслуговує", — написала Попова.

Раніше KHARKIV Today писав, що з початку пандемії коронавірусом в Харківській області захворіли понад 2,3 тисячі медиків. Станом на середину листопада минулого року в нашому регіоні COVID-19 забрав життя 21 медичного працівника

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики харківської "швидкої" станцювали під Монатіка

Нагадаємо, у травні коронавірус виявили у головного лікаря харківської "інфекціонки" Павла Нартова, де ковідних пацієнтів приймали з початку пандемії. Крім того, захворіло ще четверо працівників лікарні, в тому числі начмед. Всі вони перебували в медустанові. У листопаді коронавірус підтвердили у головлікаря "чорнобильської" лікарні Харкова Ірини Пирогової. Медустанова почала приймати хворих COVID-19 з червня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.