Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У співробітника одного з харківських судів виявили коронавірус

Фото: коллаж "Главком"
Суд продовжує працювати, але з обмежувальними заходами.

Всіх, хто працював в одному кабінеті з хворим, відправили на самоізоляцію.

У одного із співробітників Ленінського районного суду Харкова виявили коронавірус. Діагноз став відомий сьогодні, 3 липня. Про це KHARKIV Today повідомили в прес-службі суду.

"Співробітник ходив на роботу, коли став погано себе почувати, звернувся до лікаря. Виявилося, що коронавірус. Всіх, хто контактував з ним, працював в одному кабінеті відправили на самоізоляцію. Хворий знаходиться на лікуванні в медустанові, почувається нормально", — розповіли в суді.

Зараз суд продовжує працювати, але в особливому режимі і з посиленими обмежувальними заходами. Зокрема, припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, в зал судових засідань і приміщення суду заборонений доступ осіб з ознаками респіраторних захворювань і кашлем, а на вході всім відвідувачам вимірюють температуру.

Крім того, канцелярія суду і архів видаватимуть копії судових рішень по середах з 9:00 до 12:00, а ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи буде здійснюватися в дистанційному режимі (сканкопіі обіцяють відправляти на електронну скриньку заявника).

Суддям рекомендували зменшити кількість судових засідань і по можливості здійснювати розгляд справ в порядку письмового провадження.

Відвідувачів попросили утриматися від відвідування суду, а всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відгуки, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді або в спеціальну скриньку, розташовану на першому поверсі будівлі суду.

Нагадаємо, станом на ранок 3 липня в Харківській області лабораторно підтверджено 2255 випадків коронавірусу. За останню добу виявлено 48 нових. Одужати після коронавірусу вдалося 1167 жителям.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.