Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У районі "Металіста" заборонять рух через Кубок України з футболу

Во время матча "Шахтер" - "Айнтрахт" частично запретят транспортное движение. Фото: Харьковский горсовет
Матч пройде сьогодні, але без глядачів.

Проїзд закрили через фінальний матч Кубка України з футболу між футбольним клубом "Динамо" і "Ворскла" на стадіоні "Металіст".

З 20:00 8 липня до 00:30 9 липня заборонять рух транспорту по вулиці Плеханівській — на ділянці від вулиці Державінської до провулку Власівського, а також по провулку Власівському і вулиці Храмовій. Про це повідомили в департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

В цей час машини можуть об'їжджати закриту ділянку по прилеглих вулицях.

Нагадаємо, фінал Кубка України сезону-2019/2020 з футболу розпочнеться о 21:30 на стадіоні "Металіст". На полі зустрінуться київське "Динамо" і полтавська "Ворскла". Спочатку матч хотіли провести в Тернополі, потім вибрали Львів. Однак через несприятливу ​​епідеміологічну ситуацію його перенесли до Харкова. 

Однак глядачів на матч не пустять. У Міністерстві охорони здоров'я України попросили їх з розумінням поставитися до такої заборони.

Як писав KHARKIV Today, фінал Кубка України з футболу судитиме жіноча бригада на чолі з харків'янкою Катериною Монзуль. Асистувати їй будуть Марина Стрілецька (Суми) та Олександра Ардашева (Київ), четвертий рефері — Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.