Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У пожежі в Харківській області постраждав підліток

Фото: ГСЧС
У палаючому будинку знаходилися підліток, його маленька сестра, мама і бабуся.

14-річний хлопчик отримав опіки верхніх кінцівок.

17 березня о 19:40 в селищі Андріївка (Балаклійський район) в будинку №2 по вулиці Заводській сталася пожежа. За адресою виїжджали рятувальники місцевої пожежної охорони, — повідомили в прес-службі ДСНС.

На момент прибуття рятувальників у будинку горів диван. Загальна площа пожежі склала три квадратних метри. Співробітники ДСНС повністю загасили пожежу через десять хвилин.

В результаті пожежі постраждав 14-річний хлопчик. Він отримав опіки верхніх кінцівок. Медики госпіталізували його в районну лікарню, після огляду і надання першої допомоги відпустили додому.

Як розповів KHARKIV Today помічник начальника ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін, попередньою причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Крім підлітка, в будинку знаходилися його родичі, в тому числі маленька сестра. Вони не постраждали.

"Він був не один, була в будинку ще маленька сестричка, 3,5 років, мама була і бабуся. Попередня причина — необережне поводження з вогнем. Можливо, при розведенні вогню, можливо хтось з плити щось брав" , — пояснив Лупандін.

Як писав KHARKIV Today, в квартирі на Салтівці загорівся диван.

Пожежа сталася 5 лютого 2020 року. У квартирі дев'ятиповерхового будинку по проспекту Тракторобудівників, 10-б загорівся диван. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло 67-річного господаря квартири.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.