Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У "Металіста" — новий головний тренер

В'ячеслав Хруслов виконує обов'язки головного тренера харківського футбольного клубу.

Керівництво футбольного клубу і тренери розійшлися за обопільною згодою, на їх місце прийшов інший.

21 липня генеральний директор "Металіста 1925" Володимир Лінке підписав указ про припинення співпраці з тренерами команди Андрієм Демченком, Євгеном Пісоцьким та Романом Романовим. Виконувати обов'язки головного тренера до кінця сезону буде спортивний директор В'ячеслав Хруслов, — повідомили на сайті "Металіста 1925".

Допомагати Хруслову буде Сергій Ралюченко, який працював з командою з моменту її створення і до кінця минулого сезону. Тренером воротарів залишається Юрій Сивуха, тренером з фізпідготовки — Марина Міндарєва.

Нагадаємо, Хруслов вже виконував обов'язки головного тренера "Металіста" в червні 2017 року, коли керівництво клубу розірвало контракт з Олександром Призетком.

В'ячеславу Хруслову — 57 років, футболіст, захисник, майстер спорту. Грав в харківському "Маяку", Куп'янському "Металурзі", житомирському "Спартаку", сумському "Автомобілісті", київському "Динамо". У матчі проти донецького "Шахтаря" отримав травму, поки відновлювався, в "Динамо" змінився тренер, який не став брати його в команду.

Кілька матчів Хруслов провів у складі "Динамо-2", потім — в "Динамо-Газовик" (Росія). Після цього він повернувся до України і став грати за харківський "Металіст". У 1997 році через старі травми футболіст вирішив завершити активну кар'єру і перейшов на тренерську роботу.

Хруслов тренував "Металіст-2", з 2005 по 2011 — "Металіст", з 2014 року — "Дніпро". У 2016 році став спортивним директором "Металіста 1925".

Відзначимо, у "Металіста 1925" — три програних матчі поспіль, під питанням стоїть вихід в українську Прем'єр-лігу.

Як писав KHARKIV Today, 11 червня футбольні клуби, які грають у Першій лізі, прийняли рішення дограти чемпіонат сезону 2020-2021. "За" проголосували 11 з 16 команд, в тому числі "Металіст 1925".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.