Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Мерефі назвали переможця на виборах мера

ЦВК назвала імена мерів 14 міст з 16 в Харківській області.

Веніамін Сітов отримав 44,17% голосів виборців (2551 чоловік підтримали).

На виборах мера в Мерефі виграв Веніамін Сітов, який представляє політичну партію "Слуга народу". Відповідні результати виборів опубліковані на сайті Центральної виборчої комісії.

Всього на місцевих виборах в Мерефі висувалися п'ятеро кандидатів (включаючи Сітова). Наталія Рябуха від "Блоку Світличної — "Разом!" набрала 24,32% голосів, Юрій Молчанов від "Опозиційною платформи — За життя" — 16,67%.

Представника "Європейської солідарності" Олександра Терещенка підтримали 8,74% жителів. За Юлію Костіну ( "За майбутнє) проголосували 3,65% виборців.

Відзначимо, Веніаміну Сітову — 54 роки, чинний Мереф'янський міський голова. Його обрали мером Мерефи в жовтні 2010 року.

Нагадаємо, раніше ЦВК назвала мера Вовчанська, ним став представник "Опозиційної платформи — За життя" Анатолій Степанець, Балаклеї — "Блоку Кернеса — "Успішний Харків" Іван Столбовий, Дергачів — "Блоку Світличної — "Разом!" В'ячеслав Задоренко. Також стало відомо ім'я мера Краснограда — це Світлана Кривенко від "Блоку Кернеса — "Успішний Харків". У Валках мером на четвертий термін обрали Валерія Скрипниченка ( "Блок Світличної — "Разом!").

У Богодухові виграв вибори мера Володимир Білий від політичної партії "Блок Кернеса — "Успішний Харків". У Змієві (за новим адмінустрєм — Чугуївський район) — Павло Голодніков від "Слуги народу". У Чугуєві перемогла чинний мер —Галина Мінаєва, яка представляє "Слугу народу".

В Ізюмі виграв кандидат від партії "Слуга народу" Валерій Марченко, в Куп'янську — від "Опозиційної платформи — За життя" Геннадій Мацегора. Переможцем в Лозовій став самовисуванець Сергій Зеленський, в Первомайському — представник "Батьківщини" Микола Бакшеєв, в Південному — "Слуги народу" Олександр Брюханов.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.