Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Кучера шукають директора департаменту із зарплатою в 12 000 гривень

Фото: KHARKIV Today
здание ХОГА. Фото: KHARKIV Today
На місце директора департаменту агропромислового розвитку, яке очолював Олександр Нездюр, шукають нову людину.

Бажаючі спробувати свої сили в конкурсі на посаду директора департаменту агропромислового розвитку повинні подати документи до 18 березня.

11 березня в Харківській обласній державній адміністрації оголосили конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту агропромислового розвитку. Відповідне розпорядження підписав голова ХОДА Олексій Кучер.

Згідно з документом, новий директор буде отримувати 12 000 гривень в місяць. До слова, колишній директор департаменту агропромислового розвитку Олександр Нездюр, який звільнився 5 березня, отримав за минулий рік на цій посаді 326 452 гривень, тобто 27 204 гривень на місяць (можливо, в суму входили надбавки.— Авт.).

В обов'язки директора входитимуть: питання розвитку агропромислового комплексу в сферах тваринництва, рослинництва, харчової та переробної промисловості; формування продовольчої безпеки, розробки програм з інноваційно-інвестиційних питань і охорони земель сільгосппризначення.

У кандидата на посаду директора має бути закінчена вища освіта (ступінь магістра), досвід роботи в держорганах або на керівних посадах. Також він повинен вільно володіти українською мовою, при цьому знати іноземну мову не обов'язково. А ось вміння працювати з комп'ютером і знати українське законодавство — обов'язкова умова.

У числі бажаних якостей також — вміння стратегічно мислити, аналізувати, визначати пріоритети, роз'яснювати проблеми і вести перемовини. Новий керівник повинен бути ініціативним, відповідальним, надійним і емоційно стабільним.

Бажаючим взяти участь в конкурсному відборі необхідно написати дві заяви: про участь в конкурсі і про те, що кандидат не потрапляв під закон "Про очищення влади" і докласти резюме. Подати всі документи необхідно до 18 березня через  Єдиний портал вакансій державної служби

Оцінювання кандидатів пройде в Харківській ОДА (вулиця Сумська, 64) в понеділок, 23 березня, о 10:00. За інформацією можна звертатися за телефонами: 700-02-20, 700-04-41, 700-02-93 (Світлана Шевцова) або електронною поштою: [email protected].

Як писав KHARKIV Today, в Харківській ОДА за підсумками конкурсу на посаду директора департаменту капітального будівництва призначили Олексія Белоцького. Його зарплата складає 12 тисяч гривень. З вересня 2017 року Белоцький очолював Краснокутську райдержадміністрацію, а до цього працював начальником Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.