Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові запускають новий тролейбусний маршрут

Тролейбус з автономним ходом вийде на маршрут вже завтра.

Маршрут вводять від станції метро "Героїв Праці" до розворотного кола "Північна-5".

Завтра, 22 жовтня, в Харкові почне функціонувати тролейбусний маршрут №48. Про це повідомили в міській диспетчерській службі з посиланням на департамент інфраструктури Харківської міської ради.

Тролейбус з автономним ходом курсуватиме так:

Розворотне коло "Станція метро "Героїв Праці" — вулиця Академіка Павлова — вулиця Леся Сердюка — вулиця Дружби Народів — розворотне коло "Мікрорайон "Північна-5".

Відзначимо, раніше в Харківській міській раді повідомили, що тролейбуси з автономним ходом також почнуть курсувати в селищі Жихар і в П'ятихатках. Однак дати не називали.

Як писав KHARKIV Today, до 20 жовтня в Харкові пообіцяли запустити шість тролейбусів з автономним ходом, до кінця наступного року - 50. Станом на 9 жовтня в місті було три таких тролейбуси.

Тролейбуси можуть проїжджати на автономному ходу більше 20 кілометрів. Їх довжина становить дванадцять метрів. Кожен розрахований майже на сто пасажирів. Салони обладнані кондиціонерами для водія і пасажирів, зарядними пристроями під USB-роз'єми і валідаторами для оплати E-ticket. Взимку тролейбуси опалюються.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.