Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові подорожчає кабельне телебачення

Підвищення тарифу заплановано з 1 січня.

Один з провайдерів підвищить ціну на 24 гривні.

Провайдер Triolan з 1 січня 2021 року змінить тариф на кабельне телебачення (всі формати — аналогове, цифрове та IPTV). Новий тариф складе 120 гривень за 30 днів (з податком) і 124 гривні, якщо в місяці буде 31 день. Про це повідомили KHARKIV Today в Triolan.

Діюча ціна на кабельне телебачення від Triolan становить 96 гривень за 30 діб. Тобто подорожчання відбудеться на 24 гривні. Якщо зараз щодня клієнти платять 3,20 гривні, то будуть — 4 гривні на день.

"Зараз абонентська плата до кінця року, до 31 грудня, буде 96 гривень. З розрахунку 3,20 на добу по 31 число буде оплачуватися послуга. З 1 січня, навіть якщо сума залишиться на особовому рахунку, вона вже буде в перерахунку на новий тариф. Тобто 120 гривень на 30 днів і 124 гривні, якщо буде 31 день в місяці. Зараз 3,20 і з 1 січня — 4 гривні", — сказала оператор Triolan Ірина.

У провайдера "Воля" теж доступний один пакет на кабельне телебачення — 145 гривень за 70 каналів. Подорожчання там не планується.

"На кабельне телебачення у нас один пакет. Він коштує 145 гривень. Це — звичайне аналогове телебачення, пакет базовий. Безпосередньо кабель підключається до телевізора і проглядається, 70 каналів. Поки цієї інформації немає (прим. — про подорожчання), але зазвичай приходить заздалегідь, значить, не буде ніяких змін", — пояснили в кол-центрі "Волі".

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.