Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові — перша кандидатка в мери

Олександра Нарижна балотуватиметься від партії "Голос".

Стало відомо ім'я першої кандидатки в мери Харкова.

Свої шанси на місцевих виборах спробує голова громадської організації "Міські реформи" Олександра Нарижна. Вона буде балотуватися від партії "Голос".

Олександра назвала кілька причин, чому вирішила взяти участь у виборах.

"Між нашими цінностями і цінностями діючої харківської влади — прірва. Прірва світоглядна, моральна і політична. Нам потрібен інший Харків — сучасний, динамічний, відкритий і європейський. Місто, з якого не їдуть в пошуках кращої долі. Місто, в яке завжди хочеться повернутися . Для цього потрібно оновити владу", — повідомила Олександра.

Крім того, кандидатка і експерт по міському розвитку повідомила, що з сумом спостерігає, як Харків з міста наукових і технологічних інновацій перетворюється в місто втрачених надій і можливостей.

"Я знаю, як це виправити. Як зробити такий генеральний план міста, який можуть обговорювати як приклад яскравого і прогресивного міського планування", — пише Нарижна.

Своїм завданням на посту мера кандидатка бачить побудову міста, в якому кожен житель буде відчувати свіже повітря, свободу і розуміти стратегію розвитку.

Олександра Нарижна попросила підтримати її на виборах.

Нарижна — архітектор, урбаніст, голова ГО "Міські реформи", директор запуску Харківської школи архітектури, перший проректор ХША.

Нагадаємо, раніше партія "Слуга народу" представила свого кандидата на посаду Харківської міськради — ним став голова ХОДА Олексій Кучер. Також про намір балотуватися повідомили діючий мер Геннадій Кернес, нардеп Олександр Фельдман, представник партії "Демократична сокира" Микита Соловйов, позафракційний депутат міськради Ігор Черняк і від партії "Європейська Солідарність" волонтер Олег Абрамичев

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.