Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові будуть розширювати дорогу до центру міста

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
У мерії обіцяють, що дорога стане ширшою на кілька додаткових смуг.

Йдеться про спуск Весніна.

Вулицю Весніна, яка веде до центру Харкова, збираються розширити. У міськраді обіцяють, що з'явиться ще кілька смуг для руху. Про це з посиланням на секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова повідомляє "Суспільне".

Розширення вулиці пов'язане з будівництвом віадука біля метро "Київська". Підготовка проєкту його будівництва знаходиться на завершальній стадії.

"Ми повністю будемо розширювати дорогу від Сумської до Весніна, включаючи трамвайні колії. Спуск Весніна ми будемо розширювати, щоб не створювати вузьке горлечко", — сказав Терехов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські дорожники обіцяють масштабний ремонт Окружної

Раніше в мерії повідомляли, що на час реконструкції дороги трамваї замінять автобусом. Передбачається, що в результаті розширення дороги залишиться одна трамвайна колія, на якій організовують реверсивний рух.

Раніше KHARKIV Today писав, що в районі супермаркета "Рост" біля метро "Київська" ппланують побудувати багатоярусну дорогу. Також планують реконструювати вулицю Весніна. Після реконструкції обіцяють безперешкодний проїзд для транспорту в годину пік.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.