Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

За проєкт розширеної дороги до центру Харкова місто заплатить 4,5 мільйона гривень

У мерії обіцяють, що на вулиці Весніна з'явитися ще кілька смуг для руху.

Розширення вулиці пов'язане з будівництвом віадука біля метро "Київська".

Проєкт розширення проїжджої частини на вулиці Весніна і Журавлівському спуску обійдеться Харкову в 4,5 мільйона гривень. Про це повідомляють в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на системи державних закупівель "ProZorro".

Так, майже по 1,5 мільйона гривень коштуватимуть: проєкт реконструкції вулиці Весніна на ділянці від вулиці Сумської до вулиці Алчевських, проєкт реконструкції вулиці Весніна на ділянці від вулиці Алчевських до вулиці Пушкінської та проєкт реконструкції Журавлівського спуску.

Терміни виконання робіт, зазначені в документації, до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, нещодавно секретар Харківської міськради Ігор Терехов розповів про плани мерії розширити вулицю Весніна, яка веде до центру Харкова. Терехов розповів, що це пов'язано з будівництвом віадука біля метро "Київська".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські дорожники обіцяють масштабний ремонт Окружної

Раніше в мерії повідомляли, що на час реконструкції дороги на вулиці Весніна трамваї замінять автобусом. Передбачається, що через будівельні роботи залишиться одна трамвайна колія, на якій організовують реверсивний рух.

Раніше KHARKIV Today писав, що в районі супермаркета "Рост" біля метро "Київська" планують побудувати багатоярусну дорогу і обіцяють безперешкодний проїзд для транспорту в годину пік.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.