Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській облдержадміністрації — кадрові зміни

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Голова Харківської ОДА змінила заступників в комісії. В указі Айни Тимчук сказано, що склад комісії змінили "в зв'язку з кадровими змінами".

З комісії з оцінки інвестиційних програм виключили заступника голови Харківської ОДА Руслана Тихонченка, на чолі її поставили першого заступника — Тетяну Єгорову-Луценко.​​​​​​​

Голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук змінила склад регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Харківської обласної державної адміністрації.

Відзначимо, раніше цю комісію очолював Руслан Тихонченко. Є інформація, що його голова ХОДА збирається звільнити, однак зараз він перебуває на лікарняному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдепутат Харківської облради Віктор Звєрєв задекларував більше 10 мільйонів доларів

Крім Тихонченка зі складу комісії вивели ексзаступника голови Харківської обласної ради Віктора Коваленка, директора департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Антона Козлокова, колишнього депутата обласної ради Віктора Звєрєва і директора державного підприємства "Дороги Харківської області" Ігоря Турченка.

Оновлений склад комісії виглядає так:

  • голова регіональної комісії — Тетяна Єгорова-Луценко (перший заступник голови ХОДА);
  • заступник голови комісії — Альберт Кононенко (перший заступник голови Харківської обласної ради);
  • секретар комісії — Ірина Коновалова (заступник директора департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації — начальник управління аналітики, прогнозування та розвитку підприємництва).

Також в комісії буде позаштатний радник голови Харківської ОДА Сергій Магдисюк. Окремим абзацом у складі комісії вказали заступника директора департаменту науки і освіти ХОДА Володимира Ігнатьєва.

Раніше KHARKIV Today писав, що колишній голова Харківської ОДА очолив Державну регуляторну службу. У перший робочий день Олексій Кучер вийшов на пробіжку в Києві.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.