Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області знайшли апарати ШВЛ за 700 тисяч гривень

Поки в Харкові гроші, які планували витратити на апарати ШВЛ, віддають на медичні маски, лікарні в Харківській області купують необхідну медтехніку.

Поки в Харкові гроші, які планували витратити на апарати ШВЛ, віддають на медичні маски, лікарні в Харківській області купують необхідну медтехніку.

27 березня Пісочинська селищна рада уклала договір на 699 тисяч гривень з київським "Лаб-Сервісом" на придбання апарата ШВЛ V8600. Другий апарат ШВЛ високого тиску VG 70 в Пісочині купили у харківського постачальника на початку квітня за 801 тисячу гривень. Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як в школах і садках Харкова роздають безкоштовні маски

За даними ХАЦ, на початку квітня, Богодухівська районна лікарня купила у київського постачальника за 900 тисяч гривень апарат ШВЛ S1200. У Вовчанській районній лікарні за 370 тисяч 600 гривень купили апарат для підтримки дихання дітей і новонароджених.

Нагадаємо, в Харківській міськраді вирішили замість апаратів ШВЛ купити медичні маски, оскільки "відсутні комерційні пропозиції". На маски витратять 12,5 мільйона гривень. В кінці березня Харків закупив 20 апаратів ШВЛ у Швейцарії за 1,2 мільйона гривень кожен.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.