Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області перші зміни в списках ТВК: подробиці

Заміна членів комісій була затверджена відповідною постановою.

Зміни до списків вирішили внести лише через чотири дні після їх затвердження.

Центрвиборчком затвердив перші зміни в списках членів територіальних виборчих комісій в Харківській області. Про це повідомляє ОПОРА з посиланням на постанову ЦВК №179 від 14 серпня.

Так, в обласній територіальній виборчій комісії замінили двох членів.

"Молодіжна партія України" замінила Євгенію Власовець на Валерія Шилова, який в минулому році очолював окружну виборчу комісію №174 від ВО "Батьківщина".

Партія "Єдина країна" замінила Дмитра Рудяченка на Олександра Тутова, який раніше був членом обласної виборчої комісії від партії "Об'єднання "Самопоміч".

Також ЦВК замінила голову Чугуївської міської виборчої комісії — партію "Солідарність жінок України" замість Ольги Сушко буде представляти Анастасія Вяльдіна, яка в минулому році під час позачергових парламентських виборів очолювала комісію на виборчій дільниці №631076 в Чугуєві на 176 одномандатному виборчому окрузі. Тоді вона представляла кандидата Дмитра Новицького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Музей виборчого трешу" відкрився в Харкові

У цій же ТВК партія "Перемога Пальчевського" замінила Віту Власкову на Тамару Смик, а партія "Народ" замінила Альону Шевчук на Валентину Нестеренко.

Голову комісії замінили в Богодухівській районній ТВК. Партія "За майбутнє" замінила Тетяну Нечитайло на Оксану Михайлюченко, яка раніше очолювала районну організацію ГО "Молоді регіони", а в 2015 році балотувалася до Богодухівської міськради від партії "Відродження".

У цій же комісії партія "Об'єднання "Самопоміч" замінила Анатолія Савченка на Людмилу Нечипоренко.

Змінився голова і у Вовчанській міській ТВК.

"Але на відміну від Чугуєва, там екс-голова комісії не призупинив членство в ТВК. Це партія ВО" "Батьківщина" зробила рокіровку". Замість Тетяни Пугачової головою став Анатолій Кривенко. У цій ТВК також партія "Перемога Пальчевського" замінила Раїсу Чурманову на Валентину Кравченко", — пише "ОПОРА".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сформовано територіальні виборчі комісії в Харківській області: хто увійшов

Серед інших замін — як члени комісій, так і їх секретарі.

У Лозівській районній ТВК "Партія Праці" замінила Вікторію Ткаченко на Жанну Гаркушу. У Харківській районній ТВК замінили секретаря комісії — Олександра Богданіса від партії "Солідарність жінок України" на Юлію Масалітіну, яка в 2015 році балотувалася до  Мереф'янської міськради від Радикальної партії Олега Ляшка.

У Балаклійській міській ТВК замінили двох членів. Партія "За майбутнє" замінила Аллу Боєву на Ірину Барську. А партія "Солідарність жінок України" замінила Оксану Шемигон на Юлію Пархоменко.

У Барвінківській міській ТВК замінили секретаря — замість Сергія Ярошенка призначили Микиту Рижова, представника партії "За майбутнє".

У Богодухівській міській ТВК партія "Наші" замінила Лілію Чергин на Ксенію Коваленко, а в Дергачівській міській ТВК — Ольгу Шевчук на Оксану Овчаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І Кернес такий молодий. Харківський мер хоче поборотися за голоси молодших виборців

У Зміївській ТВК "Партія Шарія" замінили Олександра Чирву на Ігоря Бєлова.

В Ізюмській міській ТВК "Партія Праці" замінили Світлану Шевереву на Михайла Хрипунова, а в Лозівській міській ТВК вона замінила Юлію Синчук на Оксану Подмогильну.

У Куп'янській міській ТВК "Перемога Пальчевського" подала замість Юрія Воцька — Володимира Пасічника.

Дві заміни провели в Люботинській міській ТВК. Партія "За майбутнє" замінила Віру Приходько на Ірину Соколовську, а партія "Солідарність жінок України" — Аллу Яценко на Оксану Щетиніну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засуджений за побиття підприємця харківський поліцейський продовжує працювати

У Мереф'янській міській ТВК партія "УДАР Віталія Кличка" замінила Леоніда Гаєвого на Наталію Дейнеко, а партія "Народ" — Олега Поважного на Світлану Усиченко.

Найбільше замін провели в Первомайській міській ТВК. Партія "За майбутнє" замінила Вікторію Варавіну на Тетяну Гунько, партія "Солідарність жінок України" замінила Наталію Шуть на Андрія Лаврентьєва, а партія "Об'єднання "Самопоміч" — Олену Ященко на Наталію Удовиченко.

У Південноміській ТВК партія "Перемога Пальчевського" замінила Яну Шмилич на Наталію Тимченко.

У Харківській міській ТВК партія "Віче" замінила Катерину Григову на Мирославу Бежко, яка має багатий досвід участі в передвиборчих кампаніях. На президентських виборах в 2010 році вона була членом окружної комісії від Юлії Тимошенко, а в 2014 році була членом окружної комісії від Василя Сушка. У 2019 — довіреною особою кандидата Іллі Ківи.

KHARKIV Today раніше писав про те, що  в Харківській області пройшло перше засідання територіальних виборчих комісій.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.