Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У двох постраждалих біля Харківської облдержадміністрації — травма очей

Мітинг за російську мову в Харкові скінчився бійкою. Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Митинг за русский язык в Харькове закончился потасовкой. Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Після того, як невідомий розпорошив газ під час бійки на мітингу біля ХОДА, в лікарню потрапили поліцейський та журналіст.

Після того, як невідомий розпорошив газ під час бійки на мітингу біля ХОДА, в лікарню потрапили поліцейський та журналіст.

Про це KHARKIV Today повідомив директор "Центру медичної допомоги і медицини катастроф" Віктор Забашта. За його словами, працівники "швидкої" відвезли постраждалих з місця події в офтальмологічну лікарню ім. Гіршмана. 

Оператор телеканалу "СТБ" Олександр Бринза і співробітник поліції отримали опіки рогівки першого ступеня. У лікарні їм надали невідкладну допомогу і відпустили на амбулаторне лікування. В об'єктиви камери телеоператора потрапив чоловік, який застосував балончик.

"Якийсь чоловік у чорній масці. Не знаю, хто це. Він з балончика бризнув у обличчя Лесику, але потрапило на нас. Такий струмінь – не аерозольної, а прямої дії", – розповів Олександр  KHARKIV Today.

Читайте також: Мітинг за російську мову в Харкові скінчився бійкою (ВІДЕО) 

Сам Андрій Лесик не звертався за медичною допомогою.

Сьогодні об 11.00 біля облдержадмніністрації на Сумській виникла сутичка між представниками партії ОПЗЖ, які мітингували за російськомовні школи в Харкові, і членами патріотичних організацій. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.