Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Будинку нерухомості харків'яни можуть зареєструвати бізнес

Крім ФОП тепер можна відкрити ТОВ.

У Будинку нерухомості з'явилася функція реєстрації ТОВ.

Жителі Харкова можуть відкрити ФОП (фізична особа-підприємець) і ТОВ (товариство з обмеженою відповідальністю) в Будинку нерухомості (площа Павловська, 4). Про це повідомили в Офісі реформ.

"Будинок нерухомості — перший спеціалізований центр в Україні, де мешканці матимуть можливість вирішувати широкий спектр питань не тільки в сфері нерухомості, а і в сфері реєстрації бізнесу в одному місці, — пояснили в Офісі реформ. — Послуга по відкриттю ФОП вже діє в Будинку нерухомості, а тепер в центрі можна відкрити і ТОВ ".

Щоб зареєструвати товариство з обмеженою відповідальністю, потрібно прийти до Будинку нерухомості з паспортом та ідентифікаційним кодом. Зареєструвати бізнес можна на сайті "Дія 2.0". Статус заяви буде відображений в особистому кабінеті.

Записатися на прийом до Будинку нерухомості можна на сайті. Будинок нерухомості працює в понеділок і середу з 9:00 до 18:00, у вівторок і четвер — з 9:00 до 20:00, в п'ятницю — з 9:00 до 16:45, суботу — з 8:00 до 15:45. Номери "гарячої" лінії — (063) -55-67-800, (095) -55-67-800, (098) -55-67-800.

Як писав KHARKIV Today, харківські підприємці взяли найбільше доступних кредитів.

У вересні малі і середні підприємці за тиждень оформили кредитів на загальну суму 1 мільярд гривень. На першому місці за кількістю взятих кредитів лідером виявилася Харківська область. Різко збільшилася кількість кредитів у Львівській області (друге місце), втратила лідерство Київська область (третє місце). В Одеській і Дніпропетровській областях кількість взятих кредитів зросла (четверте і п'яте місця відповідно).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.