Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На Будинок нерухомості в Харкові хочуть витратити ще 74 мільйони гривень

Тож, реконструкція будівлі обійдеться майже в 400 мільйонів гривень.

Три місяці тому, на День міста, Харківський міський голова Геннадій Кернес відкрив Будинок нерухомості після масштабної реконструкції. Йому знову знадобилася реабілітація і гроші.

На сесії Харківської міської ради 2 грудня розглянуть виділення ще 74 мільйонів гривень у 2021 році на Будинок нерухомості (площа Павлівська, 4, колишня будівля БТІ). Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на проєкти рішень сесії міськради.

Витрати заплановані в програмі соціально-економічного розвитку Харкова на 2021 рік. Відзначимо, реконструкцію Будинку нерухомості проводили протягом чотирьох років. Всього уклали три великих договори і кілька маленьких (перший договір — в 2016 році). 

Вартість першого договору склала 65 мільйонів гривень. У 2018 році відбулася ще одна закупівля послуги з реконструкції за 180 мільйонів гривень. З початку реконструкції  витратили 399 мільйонів гривень. Здати відреставровану будівлу фірма-підрядник повинна до 31 грудня 2021 року.

Як писав KHARKIV Today, 38-а сесія Харківської міської ради сьомого (поки ще чинного) скликання відбудеться в середу, 2 грудня.  Депутати розглянуть 20 питань і "Різне". Серед них — внесення змін до бюджету поточного року, програма економічного і соціального розвитку на 2021 рік, зміни до кошторисів витрат на виконання місцевих і регіональних програм за рахунок коштів міського бюджету на поточний рік. Геннадія Кернеса досі в Харкові немає, його бачили востаннє 23 серпня, на День міста.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.