Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У 2020 році "Турбоатом" планує отримати 522 млн грн чистого прибутку

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
"Турбоатом". Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Кабмін затвердив відповідний фінансовий план "Турбоатома".

Згідно з планом, "Турбоатом" отримає в цьому році більше чистого прибутку від реалізації продукції.

На засіданні Кабінету міністрів України 20 травня прийняли фінансовий план акціонерного товариства "Турбоатом", який передбачає отримання 522 201 000 гривень чистого прибутку.

У Кабміні зазначили: затверджений фінплан дозволить "Турбоатому" сплатити державі 712 512 000 гривень, при цьому податок на прибуток складе 105 365 000 гривень. Чистий прибуток в цьому році буде більший торішнього.

"Від реалізації продукції заплановано отримати 2 мільярди 830 мільйонів гривень, що на 7 мільйонів 155 тисяч гривень більше факту 2019 року", — відзначили в Кабміні.

Відзначимо, "Турбоатом" — підприємство з проєктування та виробництва парових турбін для теплових електростанцій, теплоелектроцентралей, атомних електростанцій; гідравлічних турбін, гідроелектростанцій, гідроакумулюючих електростанцій, гідравлічних затворів і іншого енергетичного устаткування.

Нагадаємо, "Турбоатом" увійшов до списку перших об'єктів на приватизацію. Однак пізніше голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко заявив, що його не будуть приватизувати найближчим часом.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.