Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Свідків нападу на режисера в Харкові просять допомогти поліції

Леонид Садовский. Фото: соцсети
Правоохоронці звернулися до тих, хто бачив як напали на чоловіка.

На театрального режисера Леоніда Садовського напали на пустирі, через два дні він помер в лікарні. У середу його поховали на кладовищі №13.

Поліція Харкова шукає свідків нападу на режисера, який стався на Салтівці. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Харківської області.

"14 листопада приблизно о 17:00 на пустирі за будинком №12 по вулиці Леся Сердюка невстановлена ​​особа нанесла тілесні ушкодження 71-річному завідувачу кафедри одного з харківських вишів. Потерпілий був доставлений до лікарні, де 16 листопада помер", — розповіли в поліції.

Правоохоронці звернулися до тих, хто став свідком нападу, повідомити про це до поліції. Можна прийти до Московського відділу поліції ГУ НП в Харківській області за адресою: м.Харків, вул. Ахієзерів, 30 або зателефонувати за номерами: 0509340919 — Ольга Винокурова, 0631342992 — Олексій Іващенко, 0632302807 — Владислав Шередега, (057) 738-30-24 — чергова частина, на номер 102 або відправити листа на електронну пошту r67@hk.npu. gov. ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напад на харківського режисера: поліція шукає зловмисника

У поліції відкрили кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в Будинку актора імені Леся Сердюка повідомили про смерть заслуженого діяча мистецтв України Леоніда Садовського.

Нагадаємо, ввечері, 14 листопада, режисер вийшов до аптеки, на нього напали. Він отримав важкі черепно-мозкові травми. У хірургічному відділенні лікарні швидкої допомоги Садовського прооперували. Лікарі оцінювали його стан як украй важкий, він знаходився в реанімації.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.