Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Напад на харківського режисера: поліція розшукує зловмисника

Садовський отримав кілька ударів по голові, коли повертався додому через пустир.

Режисера побили 14 листопада, а 16 листопада він помер.

Співробітники Національної поліції в Харківській області встановлюють особу і шукають зловмисника, який в суботу, 14 листопада, напав на завідувача кафедрою майстерності актора Харківського національного університету мистецтв, театрального режисера Леоніда Садовського. Про це в понеділок, 16 листопада, повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Після нападу режисер потрапив до лікарні, де йому зробили операцію. Через день він помер.

Інформація про потерпілого надійшла до Московського райвідділу Харкова 14 листопада о 18:10 від лікаря "швидкої".

Правоохоронці встановили, що Садовський отримав кілька ударів по голові, коли повертався додому через пустир. Зловмисник атакував його ззаду, травми завдав невстановленим предметом. Режисер знепритомнів. Коли він прийшов до тями, зміг дістатися додому, де розповів про все дружині. Вона викликала бригаду "швидкої".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваного у вбивстві стрілка в харківському ресторані відправили за ґрати

Садовського госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги. 16 листопада він помер.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п'яти до восьми років тюремного ув'язнення.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в Будинку актора імені Леся Сердюка повідомили про смерть заслуженого діяча мистецтв України Леоніда Садовського.

Увечері, 14 листопада, режисер вийшов до аптеки, на нього напали. Він отримав важкі черепно-мозкові травми — били тупим предметом по голові. У хірургічному відділенні "швидкої" Садовському зробили операцію, після якої його стан оцінювали як украй важкий, він знаходився в реанімації.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.