Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Стало відомо ім'я ще одного кандидата в мери Харкова

Фото: Олег Абрамичев/Facebook
На вибори йде Олег Абрамичев.

Кандидатуру Олега Абрамичева висунула "Європейська солідарність".

34-річний харківський волонтер Олег Абрамичев балотуватиметься в мери Харкова від партії "Європейська Солідарність". Про це Абрамичев повідомив на своїй сторінці Facebook.

Кандидат підкреслив, що політика — "брудна річ", але важлива. Тому він буде брати участь у політичних процесах і обіцяє виправдати надії людей.

"Я бачу Харків європейським, патріотичним і дійсно, а не показово, комфортним містом, столицею науки і студентства, форпостом української культури на сході. Я був організатором багатьох культурних, освітніх та волонтерських проєктів, я люблю працювати на результат і хочу його показати. Я готовий робити все для перемоги українського, європейського Харкова", — написав Абрамичев.

Відзначимо, Олег Абрамичев — волонтер з позивним "Піротехнік", підприємець, співзасновник організації "Благодійний фонд Сергія Жадана", лідер команди "Європейської Солідарності" в Харкові.

"Протягом шести років війни проїхав на своєму авто майже один мільйон кілометрів і доставив понад 200 тонн допомоги військовим і цивільним на Донбасі. Неодноразово привозив на фронт відомих діячів культури — музикантів, акторів, поетів і письменників, щоб підтримати мистецтвом бойовий дух наших захисників" , — відзначили в "Європейській Солідарності".

Нагадаємо, про своє бажання поборотися за крісло мера Харкова раніше повідомили діючий мер Геннадій Кернес, нардеп Олександр Фельдман, представник партії "Демократична сокира" Микита Соловйов, позафракційний депутат міськради Ігор Черняк і заступник голови Харківської обласної організації ВО "Свобода" Андрій Коломійцев

Від партії "Слуга народу" балотуватися в мери Харкова буде голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.