Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Скільки харківських школярів хворіють коронавірусом

Иллюстрация: Сергей Козлов / KHARKIV Today
У департаменті освіти заявили про позитивну динаміку захворюваності серед учнів.

Діагноз підтвердили у 51 учня, педагога і техпрацівників. З осені кількість хворих в школах зменшилася майже в п'ять разів.

На сьогодні коронавірусом хворіють 24 учні харківських шкіл. Про це повідомили в Харківській міській раді з посиланням на директора департаменту освіти Ольгу Деменко.

"На даний момент у всіх школах міста коронавірусною інфекцією хворіють 24 учні, 20 педагогів і 7 технічних працівників. Для порівняння, два місяці тому дітей, які захворіли, було 134, персоналу — 117. Ми бачимо позитивну динаміку зниження захворюваності", — сказала Деменко.

За її словами, сьогодні школи Харкова заповнені на 94%, навчання проходить в штатному режимі. У вересні та жовтні в школах проводили повну дезінфекцію приміщень генератором гарячого туману, деззасобів має вистачити на перший квартал.

Відзначимо, в Харківській області не всі школи вийшли на навчання за парти. Як повідомили в департаменті науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, з 704 шкіл більшість — 640 — проводять навчальний процес очно, 51 школа — повністю дистанційно і 13 шкіл — за змішаною формою.

Дистанційне навчання проходить в Барвінківській, Зачепилівській, Петропавлівській, Лозівській та Дергачівській громадах, змішане — в Барвінківській, Первомайській та Олексіївській громадах.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.