Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Син загиблої жінки шукає свідків ДТП на Гольдбергівській

За словами сина загиблої, його маму збив таксист на "євроблясі".

Свідків смертельної аварії просять надати відеозаписи.

26 листопада вранці на перехресті вулиць Греківської і Гольдергівської чорний BMW на болгарських номерах збив насмерть на пішохідному переході 54-річну Вікторію Дорошенко. Водій стверджує, що швидкість не перевищував, пішохода просто не помітив. Про це розповів KHARKIV Today син загиблої Кирило Дорошенко.

"Орієнтовно з 6:30 до 7:00, точно не можу сказати, ніхто не знає. Це перехрестя вулиць Греківської і Гольдбергівської. Мама йшла на роботу, переходила дорогу на пішохідному переході. BMW чорного кольору на болгарських номерах збив на смерть. Не втік. Водій каже: "Місто порожнє, я їхав повільно — 60 кілометрів на годину, а гальмівний шлях — 50 метрів". Не вважає, що він перевищував швидкість. Ця машина — таксі, але на даний момент немає "шашечок" на даху, сліди від неї є ", — пояснив Дорошенко.

Водій BMW пройшов тест на вміст в крові алкоголю, він виявився негативним. Показання чоловік дає, однак наполягає: швидкість не перевищував. Поруч з місцем ДТП немає камер відеоспостереження, тому син загиблої просить допомоги у свідків.

"Начебто не відмовляється давати свідчення, адекватний. Але варто на своєму — їхав 60 кілометрів на годину і просто не помітив маму, — сказав син загиблої. — Потрібні записи відеореєстратора, все, що є, показання свідків".

У відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області обіцяли надати інформацію про ДТП пізніше.

Як писав KHARKIV Today, 24 листопада на перехресті вулиць Гольдбергівської і Греківської зіткнулися Volkswagen Passat, за кермом якого був 43-річний водій, і Daewoo Lanos під керуванням 36-річного водія. У результаті травми отримали обидва водії та двоє пасажирів Daewoo Lanos — 37-річна жінка та чотирирічний хлопчик.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.