Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Шенцев і Фельдман не голосують у Раді при згадуванні Росії-агресора

Фото: liga.net
У нардепів IX скликання була можливість чотири рази проголосувати за заяви Верховної Ради, де Росію згадували як агресора. Жодного разу не підтримали такі заяви мажоритарники з Харкова Дмитро Шенцев і Олександр Фельдман.

Харківські мажоритарники Шенцев і Фельдман опинилися в одній "упряжі" з Медведчуком, Рабіновичем, Бойком, Королевською та Дубінським. Всі вони не голосують в парламенті, коли Росію називають агресором.

13 депутатів, в тому числі Олександр Фельдман і Дмитро Шенцев, ніколи не голосували за заяви, де Росія згадувалася як агресор. Про це повідомили на сайті контролю за депутатами "Дорогі депутати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Группа "Рейтинг": "ОПЗЖ" в Харькове обходит "Слугу народа"

Таких заяв у Верховній Раді IX скликання було чотири:

—  про участь Постійної делегації ВР в роботі ПАРЄ у 2020 році;

— про першочергові кроки забезпечення євроатлантичної інтеграції України — набуття повноправного членства України в Організації Північноатлантичного договору;

— про невизнання легітимності так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України — Автономна Республіка Крим і Севастополь;

— про кримінальне переслідування Віталія Марківа в Італії.

Не голосували за ці заяви 13 депутатів із "Оппозиційної платформи — За життя" і 11 мажоритарників, у тому числі Олександр Фельдман, Дмитро Шенцев, Віктор Медведчук, Вадим Рабінович, Юрій Бойко, Наталія Королевська і Олександр Дубінський. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.