Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Шахтар" може зіграти в Харкові без глядачів на трибунах

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Тайсон "Шахтер" - "Динамо". Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
12 березня у Вольфсбурзі футбольний матч пройде без глядачів. Чи будуть глядачі на матчі в Харкові — поки не вирішили.

Через швидке поширення коронавірусу в Німеччині матч між німецьким та українським футбольними клубами пройде в режимі відеотрансляції. Рішення про вболівальників під час матчу-відповіді в Харкові поки не прийняли.

12 березня перший матч 1/8 Ліги Європи між футбольним клубом "Шахтар" (Донецьк, Україна) та "Вольфсбург" (Німеччина) пройде без уболівальників. Глядачам повернуть гроші за квитки, а матч можна буде подивитися онлайн, — сообщили на сайті ФК "Вольфсбург". 

"Після переоцінки ситуації місто Вольфсбург і ФК" Вольфсбург "вирішили, що перший матч Ліги Європи проти українського ФК "Шахтар" відбудеться перед камерою. Причиною такого рішення є значне поширення коронавірусної інфекції в Німеччині", — йдеться на сайті футбольного клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболисты "Шахтера" в Харькове обнимались с болельщиками

Директор "Вольфсбурга" висловив жаль з приводу недопущення глядачів на матч, але зазначив: клуб і місто діють в інтересах усіх учасників, щоб захистити їх здоров'я. Уболівальникам пообіцяли повернути витрачені на квитки гроші.

Крім того, клуб рекомендував своїм уболівальникам не відвідувати матч-відповідь, який пройде на домашній арені "Шахтаря" — стадіоні "Металіст" (Харків).

"У зв'язку з поширенням вірусу COVID-19 "Вольфсбург" вирішив дозволити команді подорожувати по Україні окремо і в невеликій групі, а не пропонувати організовані поїздки фанатів і спонсорів до Харкова", — написали на сайті німецького футбольного клубу.

При цьому, Україна поки не вирішила, чи буде проводити матч без уболівальників. "Ми зараз розглядаємо як буде проходити цей футбольний матч", — розповів  "Українським новинам" заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Відзначимо, перший матч 1/8 Ліги Європи між "Шахтарем" і "Вольфсбургом" пройде 12 березня в Вольфсбурзі, другий — 19 березня в Харкові.

Як писав KHARKIV Today, 20 лютого в 1/16 Ліги Європи футбольний клуб "Шахтар" (Україна, Донецьк)  выиграл у "Бенфіки "(Португалія, Лісабон) з рахунком 2: 1. Матч-відповідь пройшов в Португалії, де футбольний поєдинок завершився нічиєю — 3: 3.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.