Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Секретар Харківської міськради кличе підписників в свій Instagram

Фото: Ігорь Терехов / Instagram
У Ігоря Терехова з'явилася сторінка в Instagram. Як з'ясувалося — вона не перша в цій соціальній мережі.

Ігор Терехов веде Instagram російською мовою. Перші передплатники побажали йому удачі в роботі і поцікавилися, коли почнуть чистити сніг

13 січня секретар Харківської міської ради Ігор Терехов зареєстрував другу сторінку в соціальній мережі Instagram. Про це Терехов повідомив в своєму Telegram. На сторінку Терехова відразу підписалися понад 200 осіб, за кілька хвилин кількість передплатників зросла до 656. Залишили коментарі 32 користувачі соцмережі:

"Привет. Все будет норм, вас выберут",

"Удачи в новой непростой работе",

"Не подведите народ",

"Когда будут чистить снег на внутриквартальных дорогах?", — пишуть Терехову передплатники. Кілька людей залишили секретарю міськради фірмовий знак мера Харкова Геннадія Кернеса — жест "victory hand".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це був Кернес. Харківська міськрада погрожує судами за новини про справжість підпису мера

Поки на новій сторінці розміщено одне фото — Терехов біля вікна на тлі Держпрому. Секретар міськради підписаний поки на одну сторінку — Геннадія Кернеса (gepard59). Відзначимо, у Ігоря Терехова в перших числах січня цього року вже була створена сторінка в Instagram. Там опубліковані три відео і три фотографії — з сесії, виконкому міської ради, а також ролик про будівництво віадука. На цю сторінку підписалися 1 333 людини, Терехов підписаний на одну сторінку — також на сторінку Геннадія Кернеса (gepard59).

Як писав KHARKIV Today, 30 грудня секретар Харківської міської ради Ігор Терехов створив свій Telegram-канал​​​​​​​. Його він теж веде російською мовою. Також у нього є сторінка в Facebook.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.