Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

П'яний водій загинув в ДТП в Зміївському районі

Житель Безлюдівки керував "Жигулями" в стані алкогольного сп'яніння.

П'яний водій їхав з Харкова до Ізюма, коли зіткнувся з іншим автомобілем. Він загинув на місці, решта учасників ДТП не постраждали.
 

12 листопада о 20:45 на дорозі "Харків-Горохівка" (Зміївський район) 47-річний водій "ВАЗ" виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Mercedes Sprinter, яким керував 55-річний харків'янин. Водій "Жигулів" помер на місці. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

"За попередньою інформацією, 47-річний житель селища Безлюдівка перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння", — відзначили в поліції.

У Mercedes Sprinter знаходилися, крім водія, троє пасажирів. Ніхто не постраждав.

Слідчі внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові п'яний футболіст "Металіста 1925" влаштував потрійну ДТП на проспекті Льва Ландау. Драгер показав 1,8 проміле алкоголю в його крові.  Керівництво клубу пообіцяло провести розслідування і оштрафувати гравця.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.