Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Протистояння з Кучером не було": директор департаменту охорони здоров'я працює в ХОДА останній день

Продовжити роботу в Харківській ОДА Вадим Іванніков не може через майбутню операцію.

Директор департаменту охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Вадим Іванніков довгий час був на лікарняному, нещодавно він вийшов на роботу, але звільняється.

30 липня — останній робочий день Вадима Іваннікова в Харківській ОДА. Про це він повідомив KHARKIV Today.

"Я подав заяву, сьогодні останній день працюю. Мені необхідно зробити операцію, я просто не можу затягувати час, я думав, що за часом я впораюся, але на жаль, треба буде оперувати", — розповів директор департаменту охорони здоров'я.

За його словами, він вирішив не залишатися на лікарняному, оскільки не знає, скільки часу займе реабілітація, а департаменту потрібен керівник.

"Пов'язано це з тим, що моя реабілітація може затягнутися на тривалий час. Розуміючи, що я, вибачте, працював в телефонному режимі — це теж неправильно. Тут є абсолютно нормальний працездатний колектив. Я просто не готовий, я не знаю, скільки це займе, ніхто не може цього припустити. І продовжувати перебувати на лікуванні, я думаю, неправильно , — пояснив Іванніков.

Директор департаменту охорони здоров'я уточнив, що з головою ХОДА у нього не було протистоянь, незважаючи на те, що Кучер звільняв чиновника, а потім повертав назад.

"У нас не було ніколи з Олексієм Володимировичем [Кучером — ред.] ніяких протистоянь, з чого ви взяли? У нас абсолютно нормальна, робоча була комунікація, весь час, до того моменту, поки не виявили дещо у мене", — підкреслив директор департаменту охорони здоров'я.

Їхати з Харківської області він не планує.

Нагадаємо, з кінця травня директор департаменту охорони здоров'я Харківської ОДА перебував на лікарняному. Вадим Іванніков очолив департамент у березні, після восьми днів роботи його звільнили, а потім — поновили на посаді.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.